Нагревателя ми изключва прекалено бързо за да е ефективен, бутона на лостчето е ОК, релето при предпазителите също-остава да има проблем в това, което определя колко време да нагрява. Какво върши тая работа и къде е?/колата от подписа/
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нагревател задно стъкло-проблем
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikkysix Покажи съобщение, което определя колко време да нагрява. Какво върши тая работа и къде е?/
Самото реле ги прави тея работи... Отваряш и гледаш/презапояваш и тръгва... Това е според мен!sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеВерно верижните имат управление на задните реотани по време ??? Интересна екстра.
sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеТо на практика нее и по време управлението, защото лятно време ако пусна подгряването (огледала/стъкло задно) доста дързо се изключва за разлика от зимата...
Иначе съм съгласен че релето трябва да се види, ако спира малко след пускането.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Откак я имам си работи докато е натиснат бутона и не се изключва, затуй се учудих. Изключването по време го видях за първи път на 166, ама там управляваща е централата на климатрона....
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
Comment